Confidenţialitate

Maramureș: Un rănit și două mașini avariate în urma unui conflict stradal

Un conflict spontan între zece persoane, izbucnit în noaptea de duminică spre luni în satul Vălenii Lăpuşului, a dus la distrugerea a două autoturisme şi intervenţia poliţiştilor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş a precizat că  indivizii implicaţi s-au agresat reciproc şi au spart geamurile celor două autoturisme.

“S-a procedat la aplanarea conflictului şi conducerea la sediul poliţiei din oraşul Târgu Lăpuş a 13 persoane în vederea audierii şi stabilirea participaţiei la comiterea faptelor. În urma conflictului, o persoana a fost transportată de către un echipaj SMURD la spital”, a declarat Ionela Cosma.

În cauză, poliţiştii fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Pentru prevenirea sau escaladarea faptelor antisociale, la faţa locului a fost solicitat în sprijin un echipaj din cadrul S.A.S. Maramureş, pentru monitorizarea zonei împreună cu un echipaj din cadrul Secţiei Suciu de Sus.