Mandinga îşi relansează siteul luni seară

Trupa Mandinga a anunţat pe pagina sa de Facebook a trupei că azi îşi va relansa siteul oficial – mandinga.ro.

Trupa Mandinga, formată din şapte muzicieni şi lansată în urmă cu zece ani, trece printr-o perioadă excelentă. După ce a reprezentat România la Eurovision Song Contest 2012, unde a ocupat locul 12, cererile de concerte pentru Mandinga au început să vină din toate colţurile ţării dar şi ale lumii.

Ca urmare a dechiderii din ce în ce mai mari către fanii străini, formaţia a ales în ultima vreme să comunice intens şi în limba enegleză, lucru uşor de observat pe Facebook. Astfel, este de aşteptat ca site-ul mandinga.ro, în noua versiune, să aibă conţinutul şi în engleză, dar şi zone dedicate străinilor. Lansarea noului site este programată pentru luni seară, la ora 20. În acest moment se poate vedea un ceas care numără minutele şi secundele rămase până la apariţia noului mandinga.ro.

O nouă identitate, noi spectacole

La începutul lunii octombrie, Mandinga şi-a lansat o nouă identitate, cu logoul aferent, un motto şi o serie de patru spectacole distincte.

‘Mandinga înseamnă șapte oameni pasionați de muzică, dedicați complet celor în fața cărora cânta. Cu fiecare concert pe care îl susținem ne propunem să aducem fericirea și optimismul în sufletele ascultătorilor noștri. «Playing happiness» este ceea ce ne definește iar acum ne bucurăm să avem un motto care să rezume starea de spirit pe care ți-o dă o piesă Mandinga atunci când o asculți’, spune Alex, membru fondator Mandinga.

Mandinga susține în acest moment patru tipuri de show unice pentru piața românească dar și pentru cea internațională: ‘Club de Mandinga’, unde sunt incluse piesele de pe noul album și interpretări într-o manieră originală a unor hituri, ‘Mandinga live cinema’, singurul spectacol al unei trupe în care propriul documentar, realizat de Alex Burcea, se îmbină cu muzica live, ‘Mandinga Balkan Social Club’, dedicat iubitorilor de muzică balkan salsa și ‘Mandinga latin jazz’, o explozie de culoare pentru urechile fine.