Mandinga intră în războiul codurilor

Profitând de o parodie lansată pe 8 martie, trupa Mandinga a întind gluma azi şi a încercat să schimbe şi codurile emise de meteorologi prin Administraţia Naţională de Meteorologie.

Administraţia Naţională Mandinga (ANM) schimbă codul portocaliu anunţat de meteorologi în COD ROZ‘, începe comunicatul Mandinga, trupa care a reprezentat România în 2012 la Eurovision Song Contest, în Baku, Azerbaidjan.

‘The Mac Mac Song’, piesa făcută cadou de Mandinga fanilor de pe Facebook pe 8 martie, are de azi un videoclip amuzant, regizat de Florin Botea. Filmările s-au desfăşurat în urmă cu doar câteva zile în Turcia şi Azerbaidjan, în timpul turneului Mandinga din cele două ţări.

O coproducţie Happiness Production şi Good Music Records, ‘The Mac Mac Song’ se vrea un pamflet şi nu reprezintă o schimbare de stil pentru Mandinga.

‘Este o piesă amuzantă pe care am vrut să o facem cadou fanilor într-o zi specială, pe 8 martie, şi pentru că mulţi dintre ei s-au distrat ascultând-o, ne-am gândit să le oferim şi un videolcip trăsnit’, spune Chupi, vocea ‘The Mac Mac Song’.

‘Ne-am distrat copios la filmări în Baku şi Istanbul. Am avut parte de ajutorul mai multor fani, care au dansat alături de noi şi au intrat în joc, făcând şi ei tot felul de lucruri năstruşnice împreună cu Mandinga. Sperăm să vă amuzaţi la fel de mult ca noi urmărind videoclipul şi mai ales să vă facă să zâmbiţi chiar şi într-o zi friguroasă cu nori’, povesteşte solista Mandinga, Elena Ionescu.

Click aici pentru a urmări videoclipul piesei The Mac Mac Song