Mandinga cucereşte Ucraina

După ce a fost descoperită internaţional graţie participării la Eurovision, trupa Mandinga cucereşte ţară după ţară cu noul său album, ‘Club de Mandinga’.

Trupa Mandinga, formată din şapte muzicieni cu experienţă, a început să aibă mai mult succes în afara ţării, decât acasă. După participarea la Eurovision, în luna mai a acestui an, Mandinga a fost invitată să concerteze pe aproape toate continentele, piesele sale ajungând în difuzare la posturile de radio internaţională dar şi în foarte multe cluburi.

La sfârşitul acestei săptămâni, vineri, Mandinga va concerta într-unul dintre cele mai importante cluburi din Kiev, capitala Ucrainei. Alături de români vor urca pe scenă Pitbull şi Nayer.

Mandinga va cânta piesele de pe noul album ‘Club de Mandinga’, inclusiv noul single ‘Papi Chulo’.

‘Au aflat de noi ascultând «Zaleilah», hitul Mandinga de la Eurovision. Apoi ne-au spus că au căutat ultimul nostru album, le-a plăcut şi ne-au invitat să facem un spectacol live. Ne bucurăm să descoperim că avem fani în toată lumea şi, mai ales, să vedem că «Playing happiness» – mesajul nostru către lume, se aude din ce în ce mai departe, dincolo de graniţele României’, spune Elena, solista Mandinga.