Mandinga a reorchestrat un hit Michael Jackson

Miercuri, pe 29 august, când Regele Muzicii Pop ar fi împlinit 54 de ani, trupa Mandinga a lansat o piesă reorchestrată a lui Michael Jackson din anii 80, în semn de respect pentru moştenirea artistică lăsată de megastar.

În ziua în care Regele Muzicii Pop ar fi împlinit 54 de ani, trupa Mandinga a adus un omagiu lui Michael Jackson prin piesa ‘Beat It’ într-o versiune inedită balkan salsa.

Vocea Elenei răsună pe acordurile balcanice adaptate de colegii ei din Mandinga după hitul lansat de Michael Jackson la începutul anilor 80 şi inclus pe albumul ‘Thriller’ (1982).

‘Muzica bună ne face pe toţi să vibrăm iar Michael Jackson este un model cu care am avut onoarea să fim contemporani’, declară Elena, solista Mandinga.

Pe pagina de Facebook MandingaOfficial membrii trupei scriu: ‘Astăzi, Regele Muzicii Pop, Michael Jackson, ar fi împlinit 54 de ani! Va fi mereu în sufletele noastre!’

Piesa tribut Michael Jackson a fost înregistrată de Mandinga în 2011 şi poate fi ascultată pe YouTube la adresa http://youtu.be/nbKFnl8Z2OI