Confidenţialitate

Mama polițistului Bogdan Gigină, revoltată de declarațiile lui Gabriel Oprea: ”Erați “Zeul” care dictați și asta o știe tot Ministerul”

La o zi după ce Gabriel Oprea a recunoscut că se ducea spre casă în momentul accidentului suferit de Bogdan Gigină, mama polițistului mort reacționează.

Mi-am pierdut fiul din ignoranța ta. Erai zeul care dicta tot și tot Ministerul știe asta”, a scris femeia pe Facebook.

Carmen Gigină a taxat dur declarațiile fostului ministru de Interne, în special cea în care Gabriel Oprea făcea referire la groapa nesemnalizată de pe bulevardul Știrbei Vodă din București.

Reacția mamei polițistului mort vine după ce fostul ministru de Interne a declarat că acuzația de ucidere din culpă care i se aduce este, cităm, de domeniul fantasticului.

Gabriel Oprea spunea că dacă groapa era semnalizată, Bogdan Gigină nu ar fi murit, chiar dacă rula, din ordinul superiorilor, cu 84 km/h.

Pe pagina sa de Facebook, femeia s-a întrebat: ”…dacă Bogdan Gigina ar fi fost scos din dispozitiv în acea seara ar fi trait?”

Carmen Gigină îl acuză pe fostul vicepremier că l-a abandonat pe fiul ei în ploaie și vânt și că nu a avut curajul să recunoască de la început că făcea parte din dispozitiv.

Mai mult, fostul ministru ar fi schimbat legea tocmai pentru a-și acoperi urmele. Dumneavoastră dispuneati de acest dispozitiv nimeni altcineva.Aghiotantul era vocea d voastra. D vs erati “Zeul”care dictati si asta o stie tot Ministerul”, scrie mama polițistului.

Femeia își încheie postarea în aceeași notă: ”…sunt o mamă care și-a pierdut unicul copil, ai redus la zero această familie doar pentru că ai crezut că totul ți se cuvenea”.

Gabriel Oprea dădea de înțeles că nu el ar fi dictat viteza cu care mergea coloana oficială.

CITEȘTE ȘI Gabriel Oprea, acuzat de ucidere din culpă