Confidenţialitate

Mama lui Alexei Navalny spune că i s-a arătat trupul neînsuflețit al acestuia, dar autoritățile ruse fac presiuni pentru o înmormântare secretă | VIDEO

Mama lui Alexei Navalny spune că i s-a arătat trupul neînsuflețit al acestuia, dar autoritățile ruse fac presiuni asupra ei pentru o înmormântare secretă, scrie BBC.

Într-un mesaj video, Lyudmila Navalnaya – mama lui Alexei Navalny – a spus că a fost adusă la morgă miercuri seara. Aceasta a mai spus că a semnat un certificat de deces. Aliații fostului lider al opoziției au declarat că aceasta a afirmat că a murit din cauze naturale, mai spune BBC.

Mama lui Alexei Navalny, Lyudmila, a acuzat joi anchetatorii ruși că plănuiesc o înmormântare „secretă” pentru fiul ei și a declarat că nu va fi de acord cu aceasta.

„Ei vor ca acest lucru să se facă în secret. Vor să mă aducă la marginea unui cimitir, la un mormânt proaspăt și să spună: aici zace fiul tău. Nu sunt de acord cu acest lucru”, a spus ea într-un videoclip de pe YouTube.

Nu a existat un răspuns imediat din partea anchetatorilor ruși, relatează Reuters.

Sursa foto: Captură foto / YouTube / Алексей Навальный

Citește și: Yulia Navalnaya, mesaj la 3 zile de la moartea lui Alexei Navalny: „Voi continua munca soțului meu. Voi continua să lupt pentru țara noastră” | VIDEO