Confidenţialitate

Mama celor doi copii care au murit după ce au rămas nesupravegheați și au căzut de la etajul 10 al unui bloc în august 2021, cercetată pentru ucidere din culpă | AUDIO

A fost decăzută din drepturile părinteşti mama celor doi copii care au murit după ce au căzut de la etajul al zecelea al blocului în care locuiau. Judecătoria Ploieşti a admis acţiunea introdusă de Protecţia Copilului Prahova. Femeia mai are un băiat în vârstă de şase ani.

Instanţa a dispus ca toate drepturile şi obligaţiile părinteşti faţă de copilul ramas sa fie exercitate de tată. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile.

Femeia este cercetată pentru ucidere din culpă, dupa ce în seara de 11 august 2021, cei doi minori în vârstă de doi ani, lăsaţi nesupravegheaţi, s-au urcat pe un corp de mobilier de lângă fereastra dormitorului şi au cazut de la etajul 10.

Cei doi gemeni, băiat și fată, au decedat în ciuda manevrelor de resuscitare. În momentul în care ar fi avut loc tragedia, mama copiilor ar fi fost live pe Facebook. După tragedie, femeia a fost internată la Psihiatrie, în stare de şoc.

Sursa foto: Pixabay

Citește și: Proiectul brățărilor electronice pentru monitorizarea agresorilor va fi operațional 100% în 2026 | AUDIO

Adriana Sârbu:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.