Mama actriţei Jennifer Aniston a murit la 79 de ani

Mama actriţei Jennifer Aniston, Nancy Dow, a murit la 79 de ani din cauza unei boli necunoscute publicului, actriţa confirmând vestea nefericită miercuri seara, scrie contactmusic.com.

„Cu mare tristeţe, eu şi fratele meu John anunţăm trecerea în nefiinţă a mamei noastre, Nancy Dow. Avea 79 de ani şi a murit în pace, înconjurată de familie şi prieteni, după ce a suferit o perioadă lungă de timp. Vă rugăm să respectaţi intimitatea familiei noastre, în timp ce deplângem pierderea suferită”, a declarat actriţa americană pentru revista People.

Diverse rapoarte sugerează că fostul model Nancy a suferit o serie de accidente vasculare cerebrale în urma cărora şi-a pierdut abilitatea de a vorbi şi a merge.

Potrivit revistei In Touch, Aniston şi-a vizitat mama bolnavă pentru prima oară în 5 ani, în această lună, după ce a aflat că aceasta este bolnavă.

Cele două nu se aflau în cele mai bune relaţii. Jennifer a încetat să mai vorbească cu mama sa după ce aceasta şi-a publicat cartea „From Mother And Daughter To Friends: A Memoir/ De la mamă şi fiică la prietene: O memorie”, în anul 1999. Actriţa a fost furioasă din cauza dezvăluirilor făcute de Nancy în carte, fapt ce a distrus relaţia dintre cele două.

Totuşi, într-un interviu din 2015, acordat site-ului The Hollywood Reporter, Jennifer a insistat că se înţeleg mai bine, în ciuda trecutului lor tumultos.

„Suntem bine. Avea un temperament. Nu pot tolera asta. Dacă mă supăr, eu discut lucrurile. Nu o să ţip şi nu o să mă isterizez niciodată aşa. Eu nu am fost învăţată să pot ţipa. Odată, am ridicat vocea la mama mea şi am ţipat la ea. S-a uitat la mine şi a izbucnit în râs. Râdea de mine pentru că ţipasem la ea. A fost ca un pumn în stomac”, declarase la momentul respectiv actriţa.

„Mă critica tot timpul. Pentru că era model, arăta foarte bine, era superbă, uimitoare. Eu nu eram. Niciodată nu am fost. Încă nu mă văd în acea lumină, ceea ce e ok. Era de asemenea şi neiertătoare. Ţinea supărarea foarte mult timp, ceea ce e meschin”.

Jennifer este singura fiică a cuplului Nancy şi John Aniston, care au fost căsătoriţi între 1965 – 1980. Anterior acestui mariaj, Dow a avut o căsnicie cu Jack Melick. Cei doi au împreună un băiat, numit John T. Melick III..

Pe lângă cariera de model, Nancy Dow a cochetat şi cu actoria, având roluri în serii precum „The Beverly Hillbillies”, „The Wild Wild West”, şi drama „Pure”, în 2004.

Jennifer Aniston a devenit cunoscută datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie „Friends” difuzat timp de zece sezoane de postul NBC, începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston a început să joace şi în filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice „Dumnezeu pentru o zi” (2003), „Rutina, bat-o vina” (1999), „Surpriză: Vine Polly!” (2004) şi „Despărţiţi, dar împreună” (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul „Fără control” (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS