Confidenţialitate

MAI: Procesul de votare a început fără probleme în întreaga ţară | AUDIO

Procesul de votare a debutat, duminică, fără probleme deosebite la nivel național, anunță Ministerul Afacerilor Interne.

Au fost sesizate câteva incidente, dar care nu au afectat desfăşurarea votului, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, la sediul instituției.

“În municipiul Bucureşti, un bărbat a fost amendat cu 2.000 de lei pentru apelarea abuzivă a numărului de urgenţă, după ce a sunat la 112 pentru a reclama faptul că o altă persoană nu poartă mască de protecţie. De fapt, în urma verificărilor, s-a constatat că aspectele reclamate nu se confirmă”, a spus aceasta.

Monica Dajbog a adăugat că, tot la nivelul Capitalei, 3 membri ai Birourilor Electorale de la secţii de votare diferite au avut nevoie de îngrijiri medicale, doi pentru lipotimie şi al treilea pentru că s-a tăiat cu cutterul la mână.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Peste 18 milioane de români sunt așteptați să decidă care va fi componența Parlamentului pentru următorii 4 ani. În cursa electorală s-au înscris 7.136 de candidați pentru cele 465 de mandate de deputat și senator.