Confidenţialitate

Mai mulți tineri organizează strângerea deșeurilor reciclabile din zonele publice din Galați și Brăila

Mai mulți tineri, cursanți ai programului Leaders Explore, s-au mobilizat pentru strângerea deșeurilor reciclabile din zonele publice din Galați și Brăila. Pentru deșeurile care pot fi valorificate, tinerii s-au gândit să direcționeze sumele adunate pentru un caz social – tratamentul unui copil diagnosticat cu amiotrofie spinală tip I și cifoză totală.

”Opt tineri foarte ambițioși, în urma unei plimbări pe raza județului Brăila și Galați, au decis sa pună punct la toată incorectitudinea de care se dă dovadă zilnic față de mediu.
Toți cetățenii orașelor respective sunt invitați să se sensibilizeze puțin în legătură cu această mare problemă, pe care o putem observa de oriunde, oricând: adunarea deșeurilor care se aruncă pe jos în spatiile publice, cele mai frecventate de cetățeni, dar și de turiști!

Nu vă trebuie absolut nimic, vă cerem doar puțină voință și ambiție! Vino și cheamă-ți și prietenii, dacă te-ai săturat să vezi frumusețea locurilor tale preferate acoperită de deșeuri!

Proiectul constă în strângerea deșeurilor reciclabile din zonele publice din Galați și Brăila. Abia ce am început să ne desfășurăm activitate, dar vrem să continuăm în toată țara.
Puteți observa și în poză, avem și o cauză. Vrem să-l ajutăm pe Ștefănel. Și astfel, strângem dozele de aluminiu și le dăm la schimb pe bani pe care îi trimitem lui”, explică Andra Cernamoriț, implicată în organizarea acțiunilor de colectare a deșeurilor reciclabile din zonele publice din Galați și Brăila.

Mai multe detalii despre inițiativă pot fi găsite pe pagina de Facebook dedicată proiectului Cool-Eco: https://www.facebook.com/CoolEco