Confidenţialitate

Mai multe picturi realizate de Johnny Depp, vândute cu 3 milioane de lire la câteva ore după ce au fost listate de o galerie de artă

Actorul Johnny Depp a adăugat la averea sa alte 3 milioane de lire, după ce o întreagă colecție de picturi realizate de acesta au fost postate pe site-ul unei galerii de artă, potrivit BBC

Johnny Depp, în vârstă de 59 de ani, pasionat de pictură, a realizat o colecție de portrete sub numele „Prieteni și Eroi”. Îi înfățișează printre alții pe Bob Dylan, Keith Richards, Elizabeth Taylor și Al Pacino.

Este prima serie de picturi pe care actorul o scoate la vânzare, iar site-ul galeriei Castle Fine Art s-a ocupat de vânzarea portretelor.

În total colecția numără 780 de piese, iar toate au fost vândute în decurs de doar câteva ore, după ce actorul a postat pe contul său că tablourile au fost scoase la vânzare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Fanii actorului, precum și pasionați de artă, au putut achiziționa picturile cu prețuri începând de la aproape 3.400 de lire ori au putut cumpăra seturi de câte 4 tablouri pentru suma de 14.950 de lire, scrie presa străină.

Stilul de pictură este unul pop-art, semănător cu Andy Warhol, cel care a realizat picturi celebre precum cea în care o înfățișează pe Marilyn Monroe în diverse culori.

Castle Fine Art a descris operele actorului ca fiind „o reflexie intimă a caracterelor celor înfățișați prin ochii lui Johnny”.

„Întotdeauna am folosit arta pentru a-mi exprima sentimentele și pentru a reflecta la cei care contează cel mai mult pentru mine, cum ar fi familia mea și oamenii pe care îi admir cel mai mult. Picturile mele se învârt în jurul vieții mele, însă le-am păstrat până acum doar pentru mine și m-am limitat. Nimeni n-ar trebui să se limiteze, niciodată”, a spus și actorul.

Johnny Depp s-a aflat recent implicat într-un proces controversat, intentat de fosta sa soție, Amber Heard, pe care l-a câștigat în cele din urmă. Fosta sa soție trebuie să-i plătească acum daune de 15 milioane de dolari.

Citește și: Amber Heard va contesta sentința primită în procesul cu Johnny Depp

Foto: castlefineart.com