Confidenţialitate

Amber Heard trebuie să-i plătească lui Johnny Depp 15 milioane de dolari. Actorul a câștigat procesul intentat fostei soții, vinovată de defăimare

Actorul Johnny Depp a câștigat procesul împotriva fostei sale soții, actrița Amber Heard, care a fost găsită vinovată de defăimare. Ea trebuie să-i plătească fostului ei soț despăgubiri de 15 milioane de dolari. Johnny Depp are la rândul său de achitat daune de 2 milioane de dolari, după ce avocatul său ar fi defăimat-o pe actrița în vârstă de 36 de ani.

La anunțarea verdictului, doar Amber Heard a fost prezentă în sala de judecată.

Jurații au stabilit că Amber Heard l-a defăimat pe Johhny Depp, după ce, în 2018, la mai bine de un an de la divorț, actrița a publicat un articol în care povestea că a fost victima abuzului domestic, acuzații negate de fostul ei soț.

De altfel, acesta s-a plâns că a pierdut roluri importante în filme și a intentat proces în care a cerut daune de 50 de milioane de dolari.

Johhny Depp va primi 10 milioane de dolari daune compensatorii și 5 milioane daune punitive din partea fostei soții.

Actorul are la rândul său de achitat daune de 2 milioane de dolari, după ce în 2020, avocatul său a catalogat acuzațiile de abuz lansate de Amber Heard drept o farsă.

„Adevărul nu piere niciodată. Juriul mi-a dat viața înapoi”, a reacționat Johnny Depp după aflarea verdictului, în vreme ce Amber Heard a spus că este dezamăgită că juriul a ignorat probele în favoarea sa. O purtătoare de cuvânt a actriței a spus că va face recurs.

Procesul a durat 6 săptămâni, timp în care au ieșit la iveală detalii neplăcute despre căsnicia celor două vedete de la Hollywood, căsnicie care a durat mai puțin de 3 ani.

Procesul a fost televizat și transmis în direct și a avut miliarde de vizualizări pe rețelele de socializare.

Potrivit BBC, sondajele au arătat că au americanii au fost mai interesați de acest proces decât de războiul din Ucraina.

Foto: Shutterstock