Confidenţialitate

Mai multe drumuri închise în sud-estul țării, din cauza viscolului și a zăpezii

Din cauza ninsorii și a viscolului, CNAIR anunță că a fost luată decizia de a închide mai multe drumuri din partea de sud-este a României.

După acțiunile permanente ale drumarilor s-a reușit ca începând cu ora 15:00 să se deschidă circulației pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 2 (km 115+100 – km 140+900), între Mărăcineni și Oreavu.

Din cauza viscolului puternic și a vizibilității extrem de reduse, CNAIR împreună cu Poliția Rutieră au decis închiderea circulației pentru toate categoriile de autovehic DN 23B (km 2+000 – km 15+000) între Măicănești și Ciorăști.

Din cauza ninsorii și a viscolului, CNAIR și Poliția Rutieră au decis instituirea restricției de tonaj (3,5 t) pe DN 2C (km 0+000 – km 48+000) între Costești (județul Buzău) și limita județului Ialomița.

Lista drumurilor închise:

DN 23 B, Măicănești – Ciorăști , drum închis.

DJ 202 F, Bălești – Mihălceni , drum închis;

Ca urmare a viscolului se circulă cu dificultate pe următoarele drumuri :

DN 2 N, Dumbrăveni – Caiata

DN 2 E85, intrare în satul Pădureni. Se circulă pe un singur sens de deplasare.

DN 2 E85, intrare în sat Călimănești. Se circulă pe un singur sens de deplasare.

DJ 204 E, Panciu-Haret. Se circulă pe un singur sens.

DJ 204 D, Focșani-Suraia. Se acționează pentru dezăpezire.

DJ 204 E – din DN2 E85 către satele Răchitosu-Ciușlea, carosabilul este acoperit cu zăpadă. Auto blocate în zăpadă (inclusiv 2 microbuze de transport persoane) pe DN 23A, ieșire din Gologanu, înspre Tătăranu.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, a mai transmis CNAIR.

Foto: IGSU

Citește și: România a decis să suplimenteze sprijinul pentru Turcia. Vor fi scoase de la rezervele de stat anumite bunuri de necesitate