Magie pe Plaja Europa FM cu renumitul Verdini

Din această săptămână, renumitul magician Verdini este prezent pe Plaja Europa FM în fiecare dimineață cu surprize pentru cei mici și cei mari, dar și cu mai multe concursuri completate de numere de magie.

În ultimii 12 ani, Verdini a avut mii de apariții pe scene din toată țara iar spectacolele sale au impresionat și cei mai sceptici spectatori. ”Se spune că magia există doar atunci când crezi cu adevărat în ea, dar Verdini plusează cu experiența unui performer autentic care poate convinge publicul să intre în această convenție și să se bucure de iluzie ca formă de spectacol. Magicianul este cel care trebuie să creadă, să fie atât de convins încât să determine audiența să creadă în puterea imposibilului. Doar atunci poate apărea Visul, acea magie care te transpune în altă lume, unde totul este posibil”, mărturisește Marius Paraschiv, cel care este cunoscut pe ca magicianul Verdini.

Numele de scenă Verdini vine din dragostea magicianului pentru culoarea verde, o simbolistică care se regăsește în toate aspectele spectacolelor și care „exprimă cel mai bine optimismul pe care îl aduce magia”, după cum mărturisește Marius Paraschiv.

Plaja Europa FM este amplasată între Venus și Saturn, în locul unde are loc în fiecare vară și cel mai mare festival cu muzică românească, Europa FM Live pe Plajă.

Pe lângă surprizele zilnice făcute cu ajutorul Selgros pe Plaja Europa FM, cei care aleg să se relaxeze aici au parte de cea mai bună muzică de ieri și de azi, dar și de concursuri și jocuri gândite atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Mai mult, barul de pe Plaja Europa FM adăpostește și singura bibliotecă de pe plajă din România, de aici putând fi împrumutate zilnic titluri noi de către cei care se relaxează pe plajă sau pe durata sejurului la mare. Iar pentru cei însetați de lectură, cu ajutorul Editurii Litera sunt oferite cadou pe toată durata sezonului sute de cărți în cadrul unor concursuri sau provocări lansate zilnicPlaja Europa FM rămâne deschisă până la finalul sezonului estival.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS