Confidenţialitate

Magazinele s-au pregătit pentru un noul val de cumpărături. Clienții, sfătuiți să achiziționeze doar produse necesare

Marile magazine sunt pregătite, atât la raft, cât și în depozite, cu stocuri de alimente și produse sanitare și de igienă.

Astfel, Asociația Marilor Rețele Comerciale vine cu recomandarea ca oamenii să respecte în continuare măsurile de protecție din centrele comerciale.

În contextul carantinei parțiale care va intra în vigoare de luni, Asociația Marilor Rețele Comerciale se așteaptă ca în acest sfârșit de săptămână oamenii să se inghesuie la cumpărături.

De aceea, face apel către toți consumatorii să țină seama de masurile de protectie și să respecte indicațiile personalului de pază în ceea ce privește accesul în magazine. Nu există motive pentru care oamenii sa-si faca stocuri acasa, magazinele vor rămâne funcționale, bine aprovizionate, precizeaza  asociatia care reprezintă 21 companii din retailul alimentar şi nealimentar.

Vă reamintim, de luni, magazinele, cu anumite excepții se vor închide seara la 9, iar piețele care își desfășoară activitatea în interior nu vor mai putea funcționa.

După orele 21:00, pot rămâne deschise magazinele care fac livrări la domiciliu, farmaciile și benzinăriile.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Victor Marin