Madonna face show la New York cu PSY

Madonna, cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, le-a oferit spectatorilor de la showul ei din Madison Square Garden din New York un moment inedit cu PSY.

PSY cu ‘Gangnam style’ a fost vizionat de peste 670 de milioane de ori pe YouTube şi a primit un număr record de like-uri pe Facebook, de când a fost lansat, în luna iulie. Astfel, PSY este unul dintre cei mai populari artişti ai momentului la nivelul planetei.

Madonna, obişnuită cu artificii de pr pentru a se face cât mai cunoscută, a apelat la sud coreean pentru a le oferi spectatorilor de la concertul ei din New York, din această săptămână, un moment inedit.

PSY a zburat special din Germania pentru momentul care a durat mai puţin de 10 minute şi în care acesta a dansat ‘Gangnam style’ alături de Madonna. Regina muzicii pop a prezentat şi o variantă specială a piesei ‘Give It To Me’ acordată cu ritmurile hitului PSY.

Colaborarea dintre Madonna şi PSY vine la numai o săptămână după ce nonconformistul artist în vârstă de 54 de ani a fost respins de Lady Gaga, căreia i s-a propus să îl aducă alături de ea pe scenă.

Vezi aici înregistrarea momentului în care Madonna face show la New York cu PSY