Mădălina Ghenea s-a logodit cu designerul neamţ Philipp Plein

Modelul şi actriţa Mădălina Ghenea, în vârstă de 27 de ani, s-a logodit cu designerul german Philipp Plein, în vârstă de 38 de ani, în timpul unei vacanţe petrecute în Paris.

Designerul neamţ Philipp Plein, fondatorul celebrului brand cu acelaşi nume, şi modelul şi actriţa Mădălina Ghenea şi-au petrecut weekendul în capitala Franţei, unde au ajuns la bordul unui avion privat, scrie Adevărul.ro.

„Sunt cu adevărat îndrăgostit de această femeie uimitoare! Niciodată nu m-am distrat mai bine ca acum!”, a scris Philipp Plein pe Instagram.

madalina ghenea

Philipp Plein a publicat mai multe imagini, printre care una în care se sărută cu Mădălina Ghenea în dreptul Turnului Eiffel, dar şi una în care actriţa poartă un inel de logodnă cu diamant.

madalina ghenea 4

Mădălina Ghenea şi Philipp Plein şi-au făcut publică relaţia la mijlocul lunii martie, când au publicat pe reţelele sociale o fotografie în care aveau fiecare pe inelarul mâinii stângi tatuaje identice.

madalina ghenea 2

„Acesta este începutul unei revoluţii. Revoluţia se cheamă iubire. Scopul este nemurirea. Hai să iubim, iubito. Hai să ne simţim vii întotdeauna. Nu lua prizonieri. Nu trage la răspundere niciun suflet, în special pe al tău. Dacă ceva nu se întâmplă, este vina ta”, a mai scris Philipp Plein în dreptul unei alte imagini ce îi surprinde într-un moment intim.

Foto: Instagram/Philipp Plein 

Articole Similare