Confidenţialitate

Luni, 22 octombrie, Superstarul Zilei este Marc Anthony

Marco Antonio Muñiz, cunoscut sub numele de scenă Marc Anthony, este unul dintre cei mai celebri cântăreţi latino ai lunii.

Artistul a lansat în 1999 albumul de debut în limba engleză, intitulat “Marc Anthony”, ajungând la statutul de artist premiat cu triplu disc de platină în Statele Unite ale Americii.

În 2005, Marc Anthony a primit două premii Grammy, unul pentru cel mai bun album pop latino, pentru “Amar sin mentiras”, şi un altul pentru cel mai bun album tropical al anului, pentru “Valió la pena”.

În mai 2010, a lansat albumul “Iconos”, cu balade în limba spaniolă, produs de Marc Anthony şi Julio Reyes.

Trei ani mai târziu, Marc Anthony a lansat albumul de muzică originală salsa, intitulat “3.0”.

A apărut în filme precum “The Substitute”, “Big Night”, ” Hackers”, “Man on Fire”, “El Cantante”, dar şi în producţii pe Broadway.

Superstarul Zilei îți aduce 100 EURO la Europa FM

La Europa FM, cum prinzi Superstarul Zilei cu o piesă la radio, câștigi 100 EURO pe loc!

Superstarul Zilei este anunțat în direct, dimineața, în Deşteptarea, de Vlad Petreanu și  George Zafiu, iar până la ora 19:00 aduce 100 EURO ascultătorilor fideli cum se aude la Europa FM cu o piesă. Pot fi mai multe piese într-o zi și chiar mai multe piese ale sale într-o oră. Fiecare difuzare a unui hit semnat de Superstarul Zilei aduce practic 100 EURO unui ascultător fidel Europa FM.