Confidenţialitate

Ludovic Orban: Legea bugetului va ajunge, cel mai probabil, marți în Parlament

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că Legea bugetului și Legea bugetului asigurărilor sociale vor ajunge, cel mai probabil, marți în Parlament.

Bugetul de stat va fi adoptat luni în ședința de Guvern, după ce a primit avizul Consiliului Legistativ, mai menționează președintele Camerei Deputaților.

„Cel mai probabil, Legea bugetului de stat și Legea bugetului asigurărilor sociale de stat vor fi trimise în cursul zilei de mâine către Parlament. Imediat, împreună cu Anca Dragu, președintele Senatului, vom decide convocarea Birourilor Permanente reunite, pentru stabilirea calendarului de dezbatere a celor două legi extrem de importante pentru România”, a declarat Ludovic Orban.

Acesta a precizat că în cadrul calendarului va fi stabilit un termen pentru depunerea amendamentelor.

„Va fi un termen pentru depunerea amendamentelor, un termen pentru avizarea în comisii, după care se va stabili intervalul de timp în care comisiile reunite de buget finanțe din Camera Deputaților și Senat urmează să dezbată și să aprobe raportul și vom stabili când vor intra în plen”, a mai spus președintele PNL.