Confidenţialitate

Ludovic Orban își face partid: Forța Dreptei. Reunește parlamentarii din PNL care l-au urmat atunci când a plecat | AUDIO

Fostul premier Ludovic Orban își face partid: se va numi „Forța Dreptei” și reunește colegii parlamentari din PNL care l-au urmat la plecarea din formațiune.

Ludovic Orban a făcut anunțul în urmă cu mai puțin de o oră la Parlament: „Numele formațiunii politice este unul care va fi valabil până la organizarea Congresului Partidului; este Forța Dreptei – este numele moțiunii cu care m-am prezentat în fața Congresului Partidului Național Liberal. O moțiune care este conformă angajamentelor electorale pe care le-am luat ca președinte al Partidului Național Liberal în fața alegătorilor români. Doctrina partidului nostru este o sinteză modernă a tuturor ideilor, valorilor, principiilor și soluțiilor validate de timp”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ludovic Orban: Guvernarea de azi este o struțo-cămilă, iar deciziile aparțin în special PSD-ului

 

Ludovic Orban susține că deciziile guvernării Ciucă sunt luate mai ales de PSD și ironizează o serie de numiri, cum a fost votarea lui Marcel Ciolacu șef la Camera Deputaților și desemnarea unui agricultor la conducerea Autorității de Reglementare în Energie.

„Guvernarea de azi este o struțo-cămilă în care, din punctul meu de vedere, decizia aparține în special PSD, iar deciziile PSD – așa cum s-a demonstrat de-a lungul timpului, cele mai multe fac rău României. M-am uitat cu milă cum foști colegi de-ai mei l-au votat pe Ciolacu președinte al Camerei Deputaților. Azi l-au votat pe un om – este adevărat, care și-a început cariera muncind pe tractor. Poate, odată cu trecerea tractoarelor pe baterii, poate e nevoie la ANRE de cineva”, a mai spus Ludovic Orban marți.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: România va începe să folosească formularul digital de intrare în țară, obligatoriu pentru toti cei care vin din străinătate | AUDIO

Autor: Iorgu Ianuși