Lucrări pe autostrăzile A1 și A2

Circulația pe autostrăzile A2 București – Constanța și A1 Deva – Nădlac se va desfășura restricționat, joi, din cauza unor lucrări care au loc la carosabil, potrivit Centrului Infotrafic din Cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Centrul Infotrafic anunță că joi, până la ora 16.00, au loc lucrări de reparații la partea carosabilă, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, între kilometrii 46 – 45, localitatea Sărulești, județul Călărași. Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe a doua bandă.

Tot joi, până la ora 17.00, pe sensul către Nădlac al autostrăzii A1 Deva-Nădlac, pe tronsonul kilometric 582+300 de metri – 583+300de metri, în zona orașului Nădlac, județul Arad, se fac lucrări de frezare și asfaltare a părții carosabile. Traficul rutier este restricționat pe prima bandă și pe banda de urgență.

Același tip de lucrări se realizează, joi, până la ora 17.00, și între kilometrii 584 – 582+800 de metri, pe sensul către Timișoara al autostrăzii A1 Deva-Nădlac, în apropierea orașului Nădlac, județul Arad, astfel că circulația este restricționată pe prima bandă și pe banda de urgență.

Șoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS