Lucrări la carosabil pe A1, A2 şi DN1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe parcursul zilei, pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti, se vor executa lucrări la glisierele de siguranţă mediene, iar circulaţia va fi restricţionată pe banda a doua, între kilometrii 50 şi 51.

Lucrări sunt anunţate miercuri şi pe autostrada A2, pe sensul de mers Constanţa- Bucureşti, se vor executa lucrări de întreţinere (plombare) pe prima bandă, între kilometrii 34 şi 25.

De asemenea, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, se desfăşoară lucrări de întreţinere (la glisierele de siguranţă şi la semnalizarea rutieră) pe prima bandă, la kilometrul 49, iar pe banda a doua între kilometrii 39 şi 41.

La kilometrul 50 al A2, se execută lucrări la un pod, iar circulaţia este restricţionată pe banda a doua. Traficul nu este afectat, deoarece autovehiculele au fost deviate pe benzile unu şi de urgenţă.

Nici şoferii care se deplasează în zona montană nu sunt feriţi de restricţii azi în trafic. În judeţul Prahova, pe parcursul zilei, pe DN1 între kilometrii 82 şi 80 (între Băneşti şi Floreşti), pe prima bandă a sensului de mers Braşov – Bucureşti, se vor executa lucrări de întreţinere (plombare).

De asemenea, pe tronsonul Posada – Sinaia al DN1 se desfăşoară lucrări de tăiere a unor arbori, iar circulaţia se va închide periodic, pentru perioade scurte de timp.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS