Lucrări de reparaţii pe A2, pe sensul de circulaţie către litoral

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că în cursul zilei de joi, sunt programate lucrări la partea carosabilă pe A2.

Pe sensul de circulaţie către Constanţa al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, se vor executa anumite lucrări la partea carosabilă la kilometrul 10+800 de metri (în zona localităţii ilfovene Glina) şi pe tronsonul kilometric 50 – 64 (între Sărulesti si Lehliu-Gară), pe ambele cazuri fiind afectată banda de urgenţă.

În perioada 25 – 30 mai 2017, pe sensul de rulare către Constanţa al autostrăzii A2 vor fi executate lucrări (reparare/ înlocuire rosturi de dilataţie la un pod) la kilometrul 58 (în zona localităţii călărăşene Lehliu Gară), pe banda numărul 1.

‘Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, şoferii sunt sfătuiţi să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să semnalizeze şi să se asigure temeinic la schimbarea benzii de deplasare’, se notează într-un comunicat.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS