Lucian Isar, audiat la DNA

Fost ministru delegat pentru relația cu mediul de afaceri din Guvernul Ponta, Lucian Isar a ajuns în această dimineață la sediul DNA. Surse judiciare spun că acesta a fost citat ca martor într-un dosar privind fapte de corupție. În timp ce se afla la DNA, fostul premier Victor Ponta a scris pe pagina sa de facebook despre o tentativă de corupție atribuită lui Lucian Isar.

 

Fostul ministru Lucian Isar a petrecut în sediul direcției naționale anticorupție aproximativ două ore.

Cu doar câteva minute înainte să iasă, fostul premier Victor Ponta a scris pe Facebook că nu cunoaște motivele chemării lui Lucian Isar la DNA. Însă a continuat:  “a fost o singură ocazie în care am primit direct informare despre o tentativă clară de corupție din partea unui ministru – Lucian Isar”.

Nu cunosc, în mod evident, motivele chemării de azi la DNA. Pot însă să spun că în aproape 4 ani de activitate ca…

Posted by Victor Ponta on Wednesday, 10 February 2016

 

Ponta a scris că acesta ar fi cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect în România.

În replică, Isar a declarat pentru Mediafax că Victor Ponta va trebui să apară în fața instanței, deoarece îl va acționa în justiție în urma postării sale.

Amintim, Lucian Isar a fost ministru delegat pentru mediul de afaceri în guvernul Victor Ponta. De asemenea, el a fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al CFR şi membru în consiliile de administaţie ale unor mari companii de stat.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS