Loterie fiscală specială de Anul Nou, pe 31 decembrie

Ministerul Finanţelor organizează o extragere specială la loteria bonurilor fiscale sâmbătă, 31 decembrie, la care participă toate bonurile fiscale emise între 17 aprilie şi 15 decembrie.

Fondul total de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Ministerul Finanţelor anunță că selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape.

Prima etapă va avea loc sâmbătă, 31 decembrie, şi va consta în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depăşeşte o sută, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câştigători.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi al companiei Loteria Română pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse din ziua următoare extragerii.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS