Loredana vine la Europa FM LIVE ÎN GARAJ

Miercuri, 26 septembrie, Loredana va concerta în cel mai muzical garaj din România.

Loredana, una dintre cele mai populare artiste din România, va cânta în Garajul Europa FM peste o săptămână, pe 26 septembrie, de la ora 19:30. Seria evenimentelor Europa FM LIVE ÎN GARAJ a fost redeschisă de Inna la jumătatea acestei luni, Loredana fiind cea de-a doua artistă care concerta în acest sezon în garajul din Horia Măcelariu 36-38.

Pentru Loredana nu este prima experienţă în cel mai neconvenţional loc de concerte din ţară. Ea a mai cântat aici în aprilie 2011. Atunci, printre fanii şi artiştii prezenţi la concertul Loredanei din Garajul Europa FM s-a aflat şi fiica ei, Elena. Deşi o însoţeşte pe mama ei la mai toate concertele, Elena a fost luată prin surprindere în momentul în care a fost invitată pe scenă să cânte câteva versuri ale piesei ‘Extravaganza’, dar emoţiile au trecut în momentul în care publicul a început să o aplaude.

Invitaţiile pentru concertul Loredana Europa FM LIVE ÎN GARAJ vor putea fi câştigate ascultând Europa FM sau prin intermediul concursurilor din aplicaţia pentru Android Europa FM LIVE, care poate fi descărcată gratuit din Google Play.