Loredana pleacă în turneu pe 10 martie

Turneul Loredanei, susţinut de Europa FM, începe în doar câteva zile.

Loredana incepe pe 10 martie turneul Magic, pe care il va sustine in martie si aprilie in 16 orase din Romania!

Show-ul care va deschide marele turneu va avea loc pe 10 martie, la Constanta (Casa de Cultura a Sindicatelor). Lori promite spectacole de zile mari si in Galati (11 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Ploiesti (13 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Botosani (19 martie , Casa de Cultura a Sindicatelor), Suceava (20 martie , Casa de Cultura a Sindicatelor), Iasi (21 martie, Casa de Cultura a Studentilor), Onesti (25 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Bacau (26 martie, Teatrul de Vara ‘Radu Beligan’), Brasov (27 martie, Sala Sporturilor), Pitesti (31 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Targu-Mures (1 aprilie, Palatul Culturii), Cluj-Napoca (2 aprilie, Casa de Cultura a Studentilor), Oradea (3 aprilie, Teatrul ‘Regina Maria’), Timisoara (5 aprilie, Filarmonica ‘Banatul’), Deva (6 aprilie, Teatrul de Arta) si Sibiu (7 aprilie, Casa de Cultura a Sindicatelor). Mai mult decat atat, celebra artista va canta si in Republica Moldova, la Chisinau, pe 9 aprilie, la Palatul National.

De-abia astept sa pornim cu spectacolul ‘Magic’ in toata tara si in Republica Moldova, la Chisinau! Ii astept pe toti fanii mei in salile de spectacole pentru a trai o experienta unica si irepetabila! Pe curand, cu dragoste!‘, a spus Loredana.

Astfel, fanii Loredanei care nu au putut participa la concertele ‘Magic‘ din noiembrie de la Bucuresti au acum ocazia sa isi vada idolul in orasele lor, in spectacole impresionante, cu invitati speciali pe masura, inclusiv din echipa sa de la Vocea Romaniei, si costume exceptionale. Mai mult decat, la toate spectacolele vor participa si magicienii Johannes si Antonio.

Loredana le va oferi fanilor mai bine de doua ore si jumatate de muzica de toate genurile, de la muzica populara sau lautareasca, pana la pop, hip hop sau dance!

Turneul este realizat cu sprijinul Europa FM, Avon, Dero si Tiriac Auto.

Playlist-ul concertelor va contine cele mai cunoscute hituri ale artistei. Evident, din playlist nu va lipsi nici noul single ‘Lumea ta‘, interpretat impreuna cu Carla’s Dreams si lansat la sfarsitul lunii decembrie.