Confidenţialitate

Loredana, în direct la Deșteptarea: Turneul Reveria a fost superb, un câștig sufletesc incredibil. Am primit atât de multă dragoste!

‘Să știi că m-am gândit la voi, dar am fost tot timpul pe drumuri’, i-a asigurat Loredana pe matinalii Vlad Petreanu și George Zafiu, adăugând că miercuri seară a avut al 12-lea show din turneu, la Ploiești, urmând ca vineri să meargă la Constanța și sâmbătă să închidă turneul la Galați.

Loredana s-a declarat cu adevărat copleșită de primirea publicului în toate orașele din turneu: ‘A fost superb, n-am cuvinte. În fiecare oraș am fost primiți incredibil de frumos. Sălile au fost pline, publicul a cântat, a dansat de la început până la sfârșit, a fost o atmosferă extraordinară.’

Turneul Reveria este o experiență pe care Loredana nu o va uita niciodată: ‘Am primit atât de multă dragoste încât vă dau și vouă acum. Chiar acum v-o trimit!’, le-a zis Loredana matinalilor din Deșteptarea.

Cât despre concepția potrivit căreia artiștilor din România le este foarte greu să organizeze un turneu în țară, Loredana a recunoscut că Reveria a fost un efort ‘din toate punctele de vedere’, dar că ‘atunci când ai curaj și îți place ceea ce faci, publicul vine în întâmpinarea ta’.

Cu ocazia intervenției în direct la Deșteptarea, cel mai ascultat matinal din România, Loredana le-a mulțumit tuturor fanilor pentru susținere, pentru că ‘au simțit că e ceva irepetabil, un concert care merită văzut’. Pentru ei Loredana nu a făcut ‘rabat de la calitate’, dorind ca ‘publicul să aibă o experiență totală’.

‘Este un câștig emoțional, un câștig sufletesc incredibil. E o legătură pe care eu am creat-o în profunzime și la un alt nivel cu fanii mei’, a mai adăugat Loredana.

Loredana a mai spus, la Deșteptarea de joi, că e de părere că este ‘singura artistă din România care are un turneu de o asemenea anvergură’ și că ‘se pare că numai atunci când riști câștigi’.