Loredana, gospodina sexy a anilor ’50

Apa‘, noul single al Loredanei in colaborare cu rapperul Cabron va avea în curand un videoclip inedit.

Piesa ‘Apa’, lansată în exclusivitate la Europa FM, în ‘Deşteptarea’, în urmă cu câteva săptămâni, va avea parte în scurt timp şi de un videoclip plin de culoare.

Scenariul clipului ‘Apa’ descrie o poveste de iubire la care Loredana nu poate renunţa. Artista joacă rolul unei gospodine veritabile din anii ’50, ce îşi aşteaptă nerăbdătoare iubirea vieţii, care evident apare în cele din urmă.

‘Ca să merg într-o direcţie mitică, videoclipul vorbeşte despre eterna aşteptare a Penelopei şi despre Ulise care întârzie, dar până la urmă acesta se întoarce la soţia sa. Am încercat să facem ceva comic dar care să aibă, în acelaşi timp, stil şi fluiditate. Cât despre piesă, nu vă pot spune decât că e un cântec pe care l-am scris în urma unui vis. M-am trezit cu refrenul în gând şi a fost doar o chestie de ore ca să-l termin.’, a declarat Lori.

Dacă Lori a intrat în pielea unei gospodine sexy a anilor ’50, pe Cabron îl vom vedea la o masă de poker interpretând partea lui de piesă.

‘E o mare onoare pentru mine să cânt cu Loredana. Eu sunt fanul ei de când eram mic iar acum simt că mi s-a împlinit un vis’, ne-a spus Cabron.