Loredana, în Deșteptarea

Miercuri, ne trezim alături de un artist special: Loredana.

Cu o zi înainte, chiar de Sfântul Valentin, Loredana a lansat “Ziua de azi”, un emoționant îndemn pentru a ne bucura pentru ceea ce avem și trăim în prezent.Piesa a fost scrisă în studiourile DeMoga Music și a fost înregistrată cu participarea Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești.

După ora 7, Vlad Petreanu și George Zafiu au pregătit o  ediție Deșteptarea în care vom savura împreună piesele cântate live de Loredana direct din Garajul Europa FM.

În luna  noiembrie a anului trecut, Loredana a susținut, pentru al cincilea an consecutiv, un concert grandios la Sala Palatului. Show-ul „Sentimente” a fost asemenea unei uși deschise direct în sufletul artistei. Spectatorii au călătorit prin viața și activitatea Loredanei, trecând de la speranța și inocența copilăriei până la recunoștința dragostei.

În primăvara acestui an, turneul național al artistei, „Sentimente”, va curpinde mai multe orașe din România, toate detaliile urmând să fie prezentate chiar de Loredana, marți, în Deșteptarea.

Loredana a cântat, în premieră live, în Deșteptarea, noua piesă “Ziua de azi”