Loredana cântă, în premieră live, în Deșteptarea, noua piesă “Ziua de azi” – VIDEO

În direct în Deșteptarea, Loredana cântă miercuri dimineață noul single “Ziua de azi” . Chiar cu o zi înainte, de Sfântul Valentin, Loredana a lansat “Ziua de azi”, un emoționant îndemn pentru a ne bucura pentru ceea ce avem și trăim în prezent.Piesa a fost scrisă în studiourile DeMoga Music și a fost înregistrată cu participarea Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești.

Piesa beneficiază și de videoclip realizat de Les Ateliers Nomand, în care look-urile spectaculoase ale artistei care se împletesc cu tehnologia de ultimă oră – proiecție directă pe personaj, retroproiecție, proiecție pe voaluri de mătase și lumini DMX sincronizate cu sunetul.

Realizat în Centrul Cinetic din București, videoclipul este ”o metaforă a lumilor pe care ni le construim până la esența personalității noastre și și-a propus a fi un maraton al utilizării tehnologiei de ultimă oră, în timp real, fără efecte în post producție”, pentru a sublinia importanța clipei prezentului chiar și în latura mai puțin cunoscută de spectatori.