Confidenţialitate

Loredana & Alama: “Vrei să mă iei”, o piesă mai puţin convenţională – VIDEO

Loredana & Alama au fost invitaţi luni dimineaţa în emisiunea Deşteptarea de la Europa FM unde au lansat cel mai nou single “Vrei să mă iei”.

Piesa este inclusă pe albumul “Imaginarium”, lansat în toamna anului trecut printr-un concert susţinut la Sala Palatului din Bucureşti.

“Vrei să mă iei” este o piesă mai puţin convenţională, despre o poveste de dragoste interzisă, între o femeie căsătorită şi prietenul soţului.

“Până la urmă, este tot o poveste de dragoste, dar este o poveste de dragoste neîmpărtăşită, dintr-o singură parte. Trebuie să vorbim şi despre lucruri care se întâmplă şi se întâmplă destul de des. Povestea este extrem de interesantă, şi, de ce nu, actuală. Nu ştiu dacă vi s-a întâmplat vouă, dar aţi auzit şi voi de la un prieten că îi place de soţia sau iubita prietenului lui.”, a mărturisit Loredana.

Pentru interpretarea acestei piese, cei doi artişti, Loredana şi cântăreţul Alama, au reuşit să se completeze foarte bine, realizând acest lucru într-un mod aparte, în dialog continuu, şi nu urmând structura clasică pe care o respectă majoritatea cântăreţilor.

“Am zis să fie un continuu dialog, de la început până la sfârşit, să fie câte o replică pe care i-o dau, el îmi răspunde şi invers.”, a spus Loredana în emisiunea Deşteptarea.