Loredana a venit la Europa FM să o cunoască pe DJ PISI

Loredana, diva muzicii româneşti, a făcut o vizită fulger, miercuri, la Europa FM pentru a cunoaşte cel mai original membru al echipei.

Echipa Europa FM s-a întregit de câteva săptămâni cu o pisică, botezată cu ajutorul fanilor Radio Europa FM de pe Facebook DJ PISI. De când a intrat în colectivul postului, viaţa întregii echipe s-a schimbat, toată lumea fiind atentă să respecte orele de somn, joacă şi nevoile speciale ale felinei, în vârstă de doar câteva luni.

După ce INNA s-a jucat cu DJ PISI înaintea concertului din Garajul Europa FM, Dan Teodorescu de la TAXI a făcut o vizită special la sediu pentru a o gâdila pe dj-iţa cu patru lăbuţe, iar azi a venit rândul Loredanei să o cunoască pe cea mai faimoasă pisică din ţară.

Loredana s-a jucat timp de câteva minute bune pe balconul Europa FM cu DJ PISI, la final cele două pozând precum două dive pentru pagina de Facebook Europa FM.

Loredana va concerta în Garajul Europa FM peste fix o săptămână, de la ora 19:30, în cadrul unui nou show Europa FM LIVE ÎN GARAJ.