Liviu Dragnea susţine că, anul trecut, a fost ţinta unei tentative de asasinare

Invitat într-o emisiune la postul de televiziune Antena 3, preşedintele PSD a declarat că, anul trecut, ar fi fost ţinta unei tentative de asasinare.

Întrebat dacă se doreşte să fie omorât, dacă este ameninţat cu moartea şi dacă are informaţii că s-ar pune la cale asasinarea sa, Liviu Dragnea a declarat: “Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. (…) Au venit patru străini în România, au fost cazaţi la Athenee Palace, din ceea ce mi s-a spus, şi au stat trei săptămâni aici. Mă rog, am scăpat, dar asta nu înseamnă că mi-am luat pază sau o să-mi iau pază”.

Presupuşii asasini ar fi fost plătiţi de “un om foarte celebru în lume”.

Totodată, chestionat dacă persoanele respective au ajuns în preajma sa, şeful Camerei Deputaţilor a răspuns afirmativ.

Întrebat care era planul în acest caz, având în vedere că România nu este “un stat mafiot”, Liviu Dragnea a spus: “Ba da. (…) Suntem într-un stat parţial mafiot. Statul paralel este o mafie”, consemnează Agerpres.

Liderul social-democrat a precizat că s-au făcut cercetări cu privire la această tentativă. “Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu”, fiind întrebat dacă există un dosar în legătură cu acest caz.

Chestionat dacă se gândeşte la miliardarul american de origine ungară Gerge Soros, Dragnea a răspuns: “Nu, nu mă gândesc la el, el se gândeşte la mine. Nu mă gândesc eu la el. (…) Dar nu ştiu dacă aici era asta!”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS