Liviu Dragnea: Premierul să se abțină, doamna Firea are tot dreptul

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marţi la Parlament, că l-a rugat pe premierul Sorin Grindeanu să ”se abţină de la declaraţii politice” și că primarul general al capitalei, Gabriela Firea, are dreptul să vorbească, pentru că o face în numele bucureștenilor.

”Oamenii nu sunt roboţi. Doamna Firea are tot dreptul să îşi exprime punctul de vedere. Doamna Firea vorbeşte în numele bucureştenilor. L-am rugat pe premier să se abţină de la declaraţii politice, pentru că e mai important să se aplece asupra programului de guvernare”, a declarat Liviu Dragnea ca urmare a declaraţiilor primarului general Gabriela Firea, potrivit cărora are o relaţie mai proastă cu Executivul actual decât pe vremea tehnocraţilor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Premierul Sorin Grindeanu a scris pe Facebook, că a fi premier este o “răspundere imensă” şi, pentru a pune în practică programul de guvernare, este nevoie de stabilitate, atrăgând atenţia că adversarii PSD “sunt în afara partidului”, respectiv PNL şi USR.

“A fi prim-ministru reprezintă o răspundere imensă, pe care o iau în serios în fiecare secundă, de când PSD mi-a făcut onoarea de a-mi acorda această încredere. Guvernul României a înţeles nevoile şi aşteptările oamenilor, iar acum putem spune că avem creştere economică – cea mai mare din Europa -, ne respectăm promisiunile din campanie, avem mai multe locuri de muncă, se înfiinţează din ce în ce mai multe firme, încrederea investitorilor e în creştere”, a scris Grindeanu.

El îi răspundea, astfel, primarului Capitalei, Gabriela Firea, care a vorbit, duminică, la Antena 3, despre o proastă colaborare cu Guvernul la nivelul Primăriei, unde proiectele “se lovesc de un zid”, iar relaţia Executivului cu administraţia locală este “mai proastă” decât pe vremea Cabinetului Cioloş.

Gabriela Firea dă vina pe Guvern pentru neîmplinirile primului ei an în fruntea Capitalei

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS