Gabriela Firea dă vina pe Guvern pentru neîmplinirile primului ei an în fruntea Capitalei

La un an de la câștigarea alegerilor, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, dă vina pe Guvern pentru că nu a reușit să pună în practică proiectele promise.

“Problema aglomerației nu se rezolvă nicăieri în lume și nu s-a rezolvat în nicio capitală europeană doar din bugetul local.

Întotdeauna au fost măsuri guvernamentale care s-au luat pentru rezolvarea problemelor sistemice dintr-o capitală europeană, cum ne dorim să fie Bucureștiul”, a spus Gabriela Firea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În urmă cu un an, Gabriela Firea spunea într-o emisiune tv că va face “revoluție în materie de trafic în Capitală”. Ea afirma atunci că, după doar o jumătate de an, în București se va circula mult mai lejer și că bucureștenii nu trebuie să aștepte doi-trei ani de zile  pentru a observa o schimbare.

Criticile aduse de primarul Capitalei, Gabriela Firea, arată, probabil, dorinţa acesteia ” de a rezolva anumite probleme într-un anumit mod”, dar pe locuitorii Capitalei nu-i interesează cine rezolvă problemele cu care se confruntă oraşul, ci ca aceste probleme să fie rezolvate, a declarat premierul Sorin Grindeanu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Premierul a subliniat că cel puţin doi miniştri din Guvern, ministrul Energiei, Toma Petcu, şi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, au avut mereu discuţii cu reprezentanţi ai primăriei pentru a rezolva problemele cu care se confruntă Capitala.

Spre exemplu, dacă vorbim de centură, din ce mi-a zis ministrul Cuc, ştiu că investiţia este ridicată pe SEAP, este în procedură de licitaţie, un lucru extrem de bun. Pe bucureşteni nu-i interesează cine e proprietar şi cine face, ci să se facă. Atâta timp cât acest dialog a existat, e un lucru foarte bun. Discut mereu cu colegi din administraţie, nu neapărat din partid. (…) Cred că este dorinţa dânsei de a rezolva anumite probleme într-un anumit mod. Mai mult de atât nu vreau să vorbesc”, a afirmat Grindeanu.

       

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS