Liviu Dragnea: “Prăbușirea? Prăbușirea bursei… Se mai întâmplă asta”

Venit în față jurnaliștilor, joi seara, Liviu Dragnea a comentat prăbușirea bursei petrecută în urmă cu o zi. BVB a încheiat ziua de miercuri cu o scădere de -11.21% pentru BET (BUCHAREST EXCHANGE TRADING), fiind cea mai mare scădere pe Bursa de Valori București în urma unui eveniment intern.

”Prăbușirea? Prăbușirea bursei… Se mai întâmplă asta. Eu vreau să vă spun că pentru noi… Asta cu jocul la bursă este un subiect în care nu vă sugerez să intrați și să începem să discutăm despre el…

Dar ce vreau să vă spun e că pe noi ne interesează să nu se prăbușească economia românească. Măririle de prețuri pe care le anunțaseră chiar acum de curând unii și alții aveau în vedere exact acest lucru, prăbușirea economiei românești.

Ceea ce nu se poate. Adică, statul român nu poate să rămână indiferent când cei care extrag gazele din resursele naturale ale României, cei care intermediază, traderii, care plimbă niște hârtii și pun se pare 25% la preț, furnizorii și distribuitorii să se joace cu prețurile până la cer și statul român să rămână indiferent”, a spus Liviu Dragnea.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS