Liviu Dragnea susține mutarea contribuțiilor sociale de la angajator la angajat

Aflat în vizită în Argeș, la Uzina Dacia Renault, președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat de jurnaliști dacă în continuare crede că ar trebui implementată măsura potrivit căreia vor fi mutate contribuțiile sociale de la angajator la angajat.

Liviu Dragnea și-a menținut poziția și a susținut în continuare că salariile vor crește de la 1 ianuarie.

„Deci în condițiile în care salariatul câștigă, în condițiile în care se simplifică procedurile în cadrul companiei și compania nu pierde, de ce ar trebui să renunțăm? Doar pentru că sunt dispute la televizor? Și cei care explică, nu iau în calcul toate elementele. Nu avem de ce să renunțăm pentru că asta nu face decât să crească veniturile angajațiilor. Este o măsură bună și ne batem pentru ea”, a declarat liderul PSD.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mii de oameni s-au adunat azi în fața Palatului Victoria pentru a protesta față de ceea ce numesc „minciunile Guvernului Tudose.”

Bugetarii afiliați CARTEL ALFA spun că majorările de salarii promise de PSD-ALDE nu vor fi resimțite de la 1 ianuarie – pentru că vor fi mutate contribuțiile sociale de la angajator la angajat, iar sporurile vor fi plafonate, iar sporurile vor fi plafonate.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS