Confidenţialitate

Liviu Dragnea: ”Klaus Iohannis nu poate da nimănui nici lecţii de morală, nici lecţii de anticorupţie”

Într-o emisiune la Antena 3, președintele PSD, Liviu Dragnea, a răspuns declarațiilor făcute de președintele Klaus Iohannis în cadrul Congresului PNL.

“Klaus Iohannis nu poate da nimănui nici lecţii de morală, nici lecţii de anticorupţie. Nimănui nu poate. Ca să discutăm foarte clar. Statul român aşteaptă de câţiva ani de zile să primească câteva sute de mii de lei sau de euro, mi se pare, de la familia Iohannis, iar el trebuie să răspundă pe partea penală, după ce a răspuns pe partea civilă. De fapt, pe partea civilă n-a răspuns, pentru că n-a dat banii”, a afirmat Liviu Dragnea.

În aceeași emisiune, Liviu Dragnea a declarat că se lucrează la un document în PSD în care Klaus Iohannis este acuzat de înaltă trădare.

“Există acel document, unii colegi din partid l-au lucrat, am știut că-l lucrează. Nu este finalizat și nici nu s-a ajuns la o discuție finală ca să luam o decizie. N-am discutat nici cu domnul Tăriceanu. Opinia mea este că sunt multe acțiuni, și acum recente, dar și in perioada trecută, ale lui Klaus Iohannis care pot îmbrăca forma trădării”, a declarat Liviu Dragnea.