Confidenţialitate

Liviu Dragnea: „E ciudat că nu sunt anchetate violențele asupra jandarmilor. Jandarmeria a acționat corect”

Președintele PSD, Liviu Drangnea, a declarat, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, că Jandarmeria a acționat corect la protestele din 10 august, din Piața Victoriei.

”I-am solicitat ministrului de interne să facă o analiză. Să nu uităm că acolo au fost niște proteste organizate de oameni violenți și foarte bine organizați. trebuie să se facă o anchetă serioasă. E ciudat că nu sunt anchetate violențele asupra jandarmilor. Jandarmeria a acționat corect. Ce s-ar întâmpla dacă protestatarii ar merge la Palatul Cotroceni și ar încerca să intre”- a declarat Liviu Dragnea.

El a comentat și criticile aduse de primarul capitalei, Gabriela Firea. El a spus că în CexN al PSD eu nu a primit nici o critică. „

„In ședință s-a votat fără ca eu să merg cu o susținere a ministrului Carmen Dan. Eu încerc să-i înțeleg supărarea doamnei Firea. Eu am propus-o și eu am susținut-o primar al Capitalei. Dar are un merit major că a fost aleasă. Dar e cam mult pentru un prefct să devină subiect al CExN. Nu putem discuta acest subiect în conducerea PSD. Prefectul nu e o funcție politică. Sper că se va trece peste aceste supărări.”