Confidenţialitate

Dragnea, despre relaţia cu Dăncilă: Să nu uite pentru ce a fost pusă acolo!

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat marți, întrebat fiind de relația cu Viorica Dăncilă, că situația va fi analizată după alegeri, moment în care va aștepta de la premier și o propunere legată de remanieri, după ce a refuzat restructurarea prin Parlament.

“Eu mă aştept ca fiecare să nu uite de ce au fost puşi unde au fost puşi. Eu am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc. Nu discut despre relaţii personale. O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta. E un sfat pentru oricine: să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pusă acolo pentru a implementa un program de guvernare. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte asta şi nu consideră că i-a crescut şi capul, atunci o să fie un ministru bun şi eficient” ,a spus Liviu Dragnea, la Adevărul Live, întrebat fiind de relația cu Viorica Dăncilă.

Legat de ce urmează, liderul PSD a declarat, la Adevărul Live, că: “Noi am susținut cu toții că niște miniștri trebuie înlocuiți. Două colege candidează la alegerile pentru PE și pe bună dreptate trebuiau schimbate. Și Toader care s-a hotărât politic să fie schimbat. A fost o discuție pe procedură. I-a spus toată lumea că Iohannis nu va da curs propunerilor. După alegeri cum va decide doamna premier trebuie să ne spună în CEX. După alegeri va fi o discuție. Eu știu că doamna premier a vorbit cu președintele. A spus și public. Mai mult ce era să facem? Să merge cu lăutari la Cotroceni, cu un coș cu roșii, castraveți?”