Liviu Dragnea: ”Despre domnul Mihai Sturzu, numai de bine”

“Despre domnul Sturzu, numai de bine”– iată cum comentează Liviu Dragnea incidentul de astăzi de la sediul PSD.

Liviu-Dragnea-Mihai-Sturzu

Președintele Tineretului Social-Democrat a reclamat faptul că nu a fost lăsat, inițial, de portar să intre în sediul partidului din Kiseleff.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susține că oricine este primit în sediu și că nu se pune problema ca unui membru să-i fie interzis accesul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mihai Sturzu le-a spus jurnaliştilor că nu a fost certat de liderii PSD în şedinţa Biroului Permanent Naţional, dar aceştia i-au transmis că discursul său de duminică, în care a criticat conducerea partidului, a fost “o greşeală”. Sturzu a precizat că nu se aşteaptă la sancţiuni, pentru că PSD este un “partid democratic” şi va continua să vină la şedinţele de conducere.

Sturzu a afirmat că episodul petrecut la intrarea sa în sediu, când portarul nu a vrut iniţial să-i permită accesul, a fost un “accident” şi o problemă “tehnică” şi nu are legătură cu discursul său.

Pe de altă parte, liderul TSD Mihai Sturzu a precizat luni că Biroul Permanent Naţional al PSD a decis ca social-democraţii să nu mai dea declaraţii în faţa presei “pe treptele” de la intrarea în sediu, ci doar în sala de conferinţă, el stând de vorbă cu jurnaliştii, aşezat pe o bancă din curtea partidului.

Liderul TSD, Mihai Sturzu, a părăsit şedinţa social-democraţilor, anunţând această măsură în momentul în care jurnaliştii au vrut să îi pună întrebări despre ce a discutat cu Liviu Dragnea. Mihai Sturzu s-a aşezat pe o bancă din faţa sediului, afirmând că liderii partidului nu mai pot da declaraţii “pe trepte”.

Liviu Dragnea a respins acuzațiile potrivit cărora le-ar fi interzis vicepreședinților să vorbeasc cu presa pe scările sediului PSD.

Liderul social-democrat cere însă..multă atenție în declarații.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Să mai spunem că, în primă ședință a partidului după alegerea noii conduceri, social-democrații au decis ca Florin Iordache să elaboreze un cod de conduită ar partidului până lunea viitoare.

De asemenea, Marian Neacșu a fost desemnat secretar general interimar al PSD până la ședința Comitetului Executiv Național.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS