Liviu Dragnea: Cioloş m-a sunat înainte de remaniere. Nu am înţeles de ce a fost schimbat Curaj

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat miercuri că premierul Dacian Cioloş l-a sunat înainte să anunţe remanierea a patru miniştri, social-democratul comentând că nu are mari speranţe şi că nu a înţeles de ce a fost schimbat ministrul Educaţiei Adrian Curaj.

Dragnea a spus că nu ştie unde a greşit ministrul Educaţiei Adrian Curaj şi că există speculaţii legate de faptul că remanierea acestuia ar avea legătură cu plagiatul lui Victor Ponta. „Nu ştiu unde a greşit dl. Curaj, nu am înţeles de ce a fost schimbat cu rectorul de la Universitatea Bucureşti. (…) Mi-a zis cineva aseară, poate fi o evaluare, motivul pentru care a fost schimbat Curaj ar fi vechea poveste cu plagiatul lui Ponta. Dacă e aşa înseamnă că e foarte rău„, a susţinut Dragnea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Liviu Dragnea a mai spus că subiectul plagiatului este foarte important dar tinde să devină o obsesie şi că, în opinia sa, ceea ce a făcut Ponta ca premier nu poate fi anulat de acuzaţiile de plagiat.

Social-democratul a mai spus că nu are mari speranţe legate de noii miniştri şi că premierul ar fi trebuit să îi schimbe şi pe Achim Irimescu (Agricultură) şi Raluca Prună (Justiţie).

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS