Confidenţialitate

Liviu Dragnea a pierdut definitiv procesul în care a cerut dizolvarea PSD

Curtea de Apel București a respins definitiv cererea lui Liviu Dragnea privind dizolvarea PSD, în care contestă alegerea Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor la conducerea partidului, în cadrul congresului PSD din vară.

Dragnea, aflat în spatele gratiilor, a făcut o cerere de intervenție pentru ca modificarea noii șefii să nu fie acceptată de instanță. În faza de fond, Tribunalul a respins cererea lui Dragnea.

În spijinul cererii sale, Liviu Dragnea s-a folosit chiar de condamnarea sa în dosarul angajărilor fictive. A susţinut că tot partidul ar fi vinovat de infracţiunea pentru care el a fost condamnat şi anume angajarea fictivă a două femei la Direcţia de Protecţia a Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea a făcut, însă, apel la această măsură, iar magistrații de la Curtea de Apel București au dat sentința definitivă în acest caz.

„Anulează cererea de intervenţie accesorie formulată de intervenientul M.I.T., ca netimbrată. Respinge apelurile ca nefondate. Definitivă. Pronunţată azi 17.12.2019, soluţia fiind pusă la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”, a stabilit, marți instanța, conform minutei preluate de Mediafax.