Liviu Antal va juca la Pandurii Târgu Jiu

Formația olteană a reușit să își asigure serviciile încă unui fotbalist român cu palmares bogat, după ce i-a mai adus în această vară pe Lucian Sânmărtean, Ovidiu Herea și George Ţucudean.

Mijlocașul Liviu Antal a ajuns la un acord cu Pandurii și va fi împrumutat pentru un sezon de la Hapoel Tel Aviv, anunță președintele clubului – Narcis Răducan. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani este cotat la un milion de euro și va veni gratis din Israel, urmând ca formația din Tel Aviv să îi achite și 75% din salariu până vara viitoare. Antal a mai lucrat sub comanda antrenorului Petre Grigoraș la Oțelul Galați, iar la Târgu Jiu va evolua din nou alături de Sânmărtean, cu care a jucat și la Steaua inclusiv în Champions League.

În Liga 1, Liviu Antal a fost golgeterul sezonului 2013-2014 pe când era legitimat la FC Vaslui, iar cu Oțelul a câștigat titlul și Supercupa în 2011, avându-l ca tehnician pe Dorinel Munteanu.

Începând din 2009, când a debutat în primul eșalon, el a bifat 156 de meciuri și a marcat 39 de goluri în campionatul României.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS