Confidenţialitate

Litoralul a fost centrul distracției de 1 Mai. Peste 50.000 de petrecăreți au umplut plajele, terasele și cluburile din stațiuni | VIDEO

Litoralul a fost luat cu asalt de petrecăreți, de 1 Mai. Cele mai aglomerate stațiuni au fost Costinești, Mamaia Nord și Vama Veche.

Costinești a fost, de departe, cea mai căutată stațiune de pe litoral. 25.000 de tineri au cântat și dansat, seară de seară, la cele două festivaluri de hip hop și de rock organizate pe plajă.  Nici nu au băgat in seamă răcoarea nopților:

„Mă simt foarte bine. O experiență foarte frumoasă, multă lume bună, un vibe foarte bun, e perfect tot. Oboseală nu avem”.

În Mamaia, la tradiționalul festival de muzică electronică s-a dansat non stop. Iar în cluburile de fițe din nordul stațiunii s-au consumat cantități uriașe de șampanie și băuturi scumpe.

 „Ne simțim foarte bine cu dragii mei colegi de muncă. Ne distram! Vă așteptăm la mare!”

La Vama Veche, berea a curs în valuri. Cu focuri de tabără, muzică folk sau rock, petrecăreții s-au bucurat de libertatea dansului pe malul mării.

„Ne-a fost foarte dor de Vama Veche și ne bucurăm că putem să ne bucurăm, în sfârșit, după toată pandemia asta”.

Aglomerația de pe plaje s-a mutat, duminică după amiază, pe șoselele care leagă litoralul de restul țării.

Potrivit polițiștilor, în aceste zile nu au fost incidente majore. Au fost câțiva turiști care au rămas fără permis din cauza conducerii sub influența alcoolului și câțiva care s-au ales cu dosar penal pentru droguri.

Sute de polițiști și jandarmi au asigurat ordinea în zonele aglomerate din stațiuni.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.