Lionel Richie plănuieşte o colaborare cu Adele – VIDEO

Lionel Richie a dezvăluit într-un interviu acordat revistei E! News că va colabora cu artista britanică, Adele.

“Vom lucra la ceva împreună, putem spune că este deja în lucru”, a  declarat artistul.

Totuşi, a precizat că această colaborare se va finaliza după ce Adele se va întoarce din turneul de promovare al abumului ”25”.

“Misiunea ei este să promoveze albumul și să plece în turneu, așa că până se va încheia acest ciclu, nu va avea timp de altceva. Se va dedica complet acestui program”, a mai adăugat Lionel Richie.

Cântăreţul american a mărturisit că inițial a crezut că noul single lansat de Adele este un cover al hitului său cu acelaşi nume, din 1984.

”Cineva mi-a spus: Lionel, Adele a lansat ”Hello”. Atunci, mi-am zis: S-a terminat cu mine. Mă retrag… Apoi, mi-am dat seama că nu e acel “Hello”. Folosise doar titlul ”Hello”.

Single-ul cu acelaşi nume al lui Lionel Richie face parte din albumul ”Can’t slow down” şi a urcat pe locul 1 în topul Billboard din SUA, dar şi în topul UK Singles Chart din Marea Britanie, unde a rămas  timp de şase săptămâni consecutiv.

În prezent, Adele se află în plină promovare a noului ei album, ”25”. Lansat pe 20 noiembrie, discul a debutat pe prima poziție în topurile din America, UK, Australia și majoritatea țărilor de pe continentul european. Materialul discografic s-a vândut în 3,38 milioane de exemplare în doar 7 zile de la apariția sa pe piață.