Liderul sindical al funcționarilor publici: Inspectorii ANAF sunt revoltați de reacțiile președintelui Klaus Iohannis/ ANAF dă în judecată Antenele

Sindicatul Național al Funcționarilor Publici avertizează  că intervenția președintelui României și a altop politicieni în procesul de confiscare a sediilor în care funcționează televiziunile din grumup media Intact va reduce eficiența ANAF.

Liderul sindical Sebastian Oprescu spune că inspectorii Fiscului sunt revoltați pentru că în loc să fie apărați atunci când aplică legile sunt criticați tocmai de cei care le-au adoptat. Și asta în primul rând pentru că angajații ANAF nu fac altceva decât să aplice legile adoptate de politicieni și promulgate de președintele Klaus Iohannis.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Angajații ANAF au fost atacați public inclusiv de președintele Klaus Iohannis pentru că le-au dat un termen de 5 zile televiziunilor Intact să părăsească sediile din Băneasa, sedii aflate încă din 2014 în proprietatea statului.

Termenul de 5 zile, care este prevăzut în Codul de Procedură Civilă, expiră astăzi si nu va fi respectat de grupul Intact.

În aceste condiții, ANAF urmează să dea în judecată televiziunile, ceea ce va întârzia din nou aplicarea hotărârii definitive de confiscare și va obliga statul la noi cheltuieli, mai spune Senastian Oprescu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Vă reamintim, miercuri, președintele Klaus Iohannis a calificat acțiunea ANAF ca fiind ,,heirupistă,, punându-i pe angajații Antenelor într-o situație ,,neplăcută și inutilă,,.