Confidenţialitate

Liderul PSD, despre prezența României la Târgul de Turism de la New York: „Am trăit aceeași jenă pe care au trăit-o toți românii” | AUDIO

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, crede că premierul va veni cu o evaluare a prezenței României la Târgul de Turism de la New York, acolo unde mai mulți reprezentanți s-au lăudat cu câteva imagini printate pe coli de hârtie și prinse de o perdea.

Marcel Ciolacu spune că și lui i-a fost rușine atunci când a văzut cum s-a prezentat România: „Am trăit aceeași jenă pe care au trăit-o toți românii. Primul ministru este cel care face evaluarea miniștrilor. Dacă dorim să trăim într-un climat normal al unui guvern al României. Sunt ferm convins că primul ministru o să vină cu toate detaliile”.

Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Daniel Cadariu, va fi invitat la Comisia pentru antreprenoriat şi turism a Camerei Deputaţilor pentru a da explicaţii în legătură cu organizarea standului României la Târgul de turism de la New York.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Dilema surplusului de vaccin anti-Covid. Ministerul Sănătății ar putea anula achiziția, Ciolacu cere anchetă iar Cîțu se dezice de plată | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.